Óra

Az óra az emberiség egyik legkorábbi találmánya, mellyel képessé vált az idő mulásának mérésére. Az első órákat homok vagy víz hajtotta. A technika fejkődésével  az órák drasztikus változáson mentek keresztül, mind működési mechanizmusuk, mind megjelenésük tekintetében. Az órák manapság két nagy csoportra oszthatók, az analóg és a digitális órákra.

A CQ-73 Kft. óra kínálatata:

Webáruházunkban óra kollekciónkból is online vásárolhat: www.cq-73.

Falióra

A falióra elhelyezhető szinte minden helyiségben legyen az étkező, nappali, hálószoba, vagy előszoba, irodában. Számtalan stílus közül választhatnak, a modern rozsdamentes acéltól az retro stílusig. Döntse el, melyik fel meg leginkább ízlésének. A klasszikus, római számos kivitelű, a sárgaréz díszítésű, a rusztikus, fakulásmentes tintával nyomtatott, antikolt számlapos, a moder, vagy a kortárs stílusú. Nem csak sítusok, de formák sokaságát is kínáljuk. Készletünkben megtalálható a kerek, a négyszögletű, a nyolcszögletű falióra is. Amennyiben teljes kínálatunkra kíváncsi, fáradjon el nagykereskedésünkbe.

falióra 01
falióra
01

rusztikus stílusú,
fa, napraforgó
képpel
falióra 02
falióra
02

rusztikus stílusú,
fa, lovas képpel
falióra 03
falióra
03

modern
stílusú,
fa, macis képpel
falióra 04
falióra
04

fa,
fehér boros képpel

falióra 05
falióra
05

nyolcszögletű
falióra 06
falióra
06

dekoratív, réz díszítéssel
falióra 07
falióra
07

nyolcszögletű
falióra 08
falióra
08

négyzetalakú

Antik óra

Az antik óra kínálatunkban mind asztali, mindpedig falióra található. Az órák különféle színű számlapján arab illetve római számok találhatóak, többnyire fém keretben. Az órák dekoratív, fekete, íves, kovácsoltvas fali konzolokkal rögzíthetőek.  Balról a második és harmadik képen látható  falióra kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Antikolt számlapjuk, kovácsoltvas kis-, és nagymutatójuk, stílusban harmonizál a többi dekorációs elemükkel.
Az antik óra kollekciónk asztali órái között rusztikus stílusú, kovácsoltvas (antik óra 01), valamint fából előállított (antik óra 04) termék is található. Ez utóbbi óra fekete-barna árnyalatú, számlapja antikolt, ezüstözött fogalalatú. Kandallón, hasonló sítusú komódon, párkányon rendkívül szépen mutat.


antik óra 01
antik óra
01

asztali,
kovácsoltvas konzollal
antik óra 02
antik óra
02

fali állomásóra
kovácsoltvas konzollal
antik óra 03
antik óra
03

fali állomásóra csengővel,
kovácsoltvas konzollal
antik óra 04
antik óra
04

fa, asztali


Antik falióra

Szép, pontos és megfizethető antik falióra minden helyiségbe. Többféle stílusú, a méretű és a kivitelű órát ajánlunk, igen  kedvező áron. Antik falióráink között túlnyomó részt lengő ingás órákkal találkozhat, de harangjátékú falióra is található készletünkben. Ezek a faliórák akkor mutatnak jól lakásunkban, ha stílusukban teljes egészéban harmonizálnak a helyiség többi dekorációval.

antik falióra 01
antik falióra
01

díszes, festett, fa
antik falióra 02
antik falióra
02

díszes, festett, fa
antik falióra 03
antik falióra
03

díszes, festett, fa
antik falióra 04
antik falióra
04

kerek


Asztali óra

Egy jól kiválasztott asztali óra stílust, eleganciát, hangulatot varázsol egy pillanat allat abba a helyiségbe, ahol elhelyezzük. Mivel stílusok, formák, színek sokaságából kell választani, nem könnyű feladat megtalálni azt, amelyik fizikai és esztétikai szempontokat figyelembe véve is megfelelően illeszkedik szobánkhoz, vagy a gyerekszobához.
Jelenlegi asztali óráink között talál arany, ezüst, réz színűt és fából készített is. Valamennyi tökéletesen mutat akár otthonában, akár irodájában, íróasztalán is.
Emlékszik még a legkedvesebb család-, vagy barátikörben eltöltött eseményekre?  Egy képkeretettel kombinált asztali óra újra eszébe jutattja ezeket a boldog pillanatokat. Ezek az  időmérő szerkezetek lehetővé teszik, hogy fényképtartó részén
a kedvenc képeit megjelenítése. Amikor megnézi az időt, akkor egy pillantást vet azokra az emberekre, akik kedvesek az Ön számára. Asztali óra választékunkban a gyerekek és a felnőttek is kedvükre csemegézhetnek.

asztali óra 01
asztali óra
01

elefántos
asztali óra 02
asztali óra
02

zsiráfos
asztali óra 03
asztali óra
03

tehénkés
asztali óra 04
asztali óra
04

fiókos

asztali óra 05
asztali óra
05

fényképtartóval
asztali óra 06
asztali óra
06

modern, fém
asztali óra 07
asztali óra
07

modern, fém
asztali óra 08
asztali óra
08

fényképtartóval

Antik asztali óra

Antik asztali óra kollekciónk darabjainak tartós, antikolt fa felülete, régi időket idéző stílusa, harangjátéka különleges bájat kölcsönöz. Kínálatunkban megtalálható, a fekete-barna árnyalatú, antik, réz, lengő ingás, csontszínű hátterű, zománcozott, arany, arab számokkal díszített óralapú (antik asztali óra 01), ezenkívül a díszes, sötétbarna színű, tornyos, antik réz ingás óra, óralapán zománcozott arab számokkak, elülső, metszett üveg panelén, festett dekoráció látható (antik asztali óra 02). További ajánlatunk: (balról a 3. fotón) antik asztali óra fa keretben, zománcozott elülső panellel, melyet levélminták díszítenek, ezüstözött foglalatú számlapján római számokkal. A negyedik fotón antik stílusú, fából készült, diófaszínű asztali óra látható, római számokkal díszített számlapja bronzszínű foglalatban helyezkedik el. Bármelyik antik asztali óra mellett dönt, a megajándékozott elegáns, tartós ajándékba részesül.

antik asztali óra 01
antik asztali óra
01

fa, ingás
antik asztali óra 02
antik asztali óra
02

fa, ingás, festett
antik asztali óra 03
antik asztali óra
03

fa, festett
antik asztali óra 04
antik asztali óra
04

fa, fiókos

Ébresztő óra

Ébresztő óra gyerekek és felnőttek számára. Könnyítsen gyerekének átlendülni a felkelés viszontagságain, egy közösen választott ébresztő óra segítségével. Ezt a folyamatot is szórakoztatóvá és izgalmassá teheti. Eleinte nagy lesz a változás,
mivel nem apa vagy anya, hanem az ébresztő óra hangjára ébred gyermeke. Először halgassák együtt öltözködés vagy vetkőzés alkalmával, így a gyerkőc lassan hozzászokik az ébresztő óra hangjához. Célszerű elmagyarázni, hogy az ébresztő szignálját hogyan lehet kikapcsolni. Miután kialakítottuk a megfelelő rutint, a legtöbb gyermek izgalommal várja, az önálló felkelés pillanatát.

ébresztő óra 01
ébresztő óra
01

delfines
ébresztő óra 02
ébresztő óra
02

egyben persely is
ébresztő óra 03
ébresztő óra
03

egyben naptár is
ébresztő óra 04
ébresztő óra
04

szív

Gyerek óra

A gyerek óra segítségével a gyermek szórakoztató formában tanulhatják meg az összefüggéseket a percek, órák, napok között! Nagykereskedésünkben sok féle  gyermek óra található, a hagyományos gyermekek órától kezdve a szórakoztató gyermek faliórákig. Élénk színű, festett, plüss figurákkal, állatokkal díszített kínálatunkból mindenki kedve szerint válogathat. Tanítsa meg gyermekeinek, hogyan fejezzék ki az idő múlását, rápillantva, hogyan számoljá ki és fogalmazzák meg a pontos időt, ezen szórakoztató és stílusos gyerekek órák segítségével. Tekintse meg az alábbi termékeinket és döntse el, melyik gyerek óra lehet a tökéletes ajándék, ami illik a gyerekszoba színéhez, stílusához!

gyerek óra 01
gyerek óra
01

manócska locsolókannával
gyerek óra 02
gyerek óra
02

tehénkés
gyerek óra 03
gyerek óra
03

malackás
gyerek óra 04
gyerek óra
04

smiley figurák

gyerek óra 05
gyerek óra
05

zsiráf madárral
gyerek óra 06
gyerek óra
06

tündérkés
gyerek óra 07
gyerek óra
07

kutyás
gyerek óra 08
gyerek óra
08

orrszarvú madárral
 
  Kft.
ajándék    |    ,
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu