Kaspó - Váza

A fazekasság egyik legrégibb formája a képzőművészetnek. Napjainkban a fazekasság termékei, amilyen a kerámia edények, a kaspó, váza, a különféle virágcserepek a kert-, és lakberendezés egyik legfontosabb elemei lettek. Ezek a hasznos funkciókkal bíró dísztárgyak alapvetően tudják meghatározni egy terasz, kert vagy lakás hangulatát, stílusát. Ajándék nagykereskedésünk a kaspó-váza gazdag szín-, méret- és stílusválasztékát kínálja minden érdeklődő számára. Minden termék magas minőségi követelményeknek tesz eleget  és tartósságban is verhetetlen.

Kaspó-váza választékunk főbb csoportjai:


Webáruházunkban kaspó-váza termékeinkből is online vásárolhat: www.cq-73.hu

Kerámia kaspó

Miért jó választás a kerámia kaspó?
Először is, mert
rendkívül sokféle alakban, színben, számtalan stílusban áll rendelkezésre, megkönnyítve ezáltal az otthonunk stílusához, hangulatához illő, azzal harmonizáló dísztárgy kiválasztását. Kerámia kaspó lehet egyszínű, színes, mázas, vagy "natúr" kivitelű, mintás, stílusát tekintve modern, rusztikus, klasszikus, stb.
Másodszor, a kerámia virágtartók beltéri és kültéri használatra egyaránt megfelelőek.
Harmadszor, a tartósság olyan tényező, ami nagyon fontos jellemzője a kerámia edénynek. Egy jól megválsztott kaspó kollekcióban hosszú éveken át gyönyörködhetünk a szobánkban éppúgy, mint a teraszon, vagy kertünk bármelyik szegletében.

kerámia kaspó 01
kerámia kaspó
01
füles kaspó
kerámia kaspó 02
kerámia kaspó
02
festett
kerámia kaspó 03
kerámia kaspó
03
lyukfülű
kerámia kaspó 04
kerámia kaspó
04
hajó kaspó
 
kerámia kaspó 05
kerámia kaspó
05
avar kaspó
kerámia kaspó 06
kerámia kaspó
06
sárga, füles kaspó
kerámia kaspó 07
kerámia kaspó
07
Angyal
kerámia kaspó 08
kerámia kaspó
08
bakancs formájú
 
kerámia kaspó 09
kerámia kaspó
09
fehér
kerámia kaspó 10
kerámia kaspó
10
lapos
kerámia kaspó 11
kerámia kaspó
11
kiskaspó
kerámia kaspó 12
kerámia kaspó
12
nyuszis
 

Kültéri kaspó

A kültéri kaspó kiváló eszköze egy színes "téma" megteremtésének a teraszon, az erkélyen, vagy a kertben. Ezek a dísztárgyak is lehetnek matt, vagy textúrált felületek, esetleg ragyogó, fényes színűek. Ennek megfelelően gondosan válassza ki, milyen növényt fog beleültetni, hogy a kompozíció kellemes, harmonikus megjelenésű legyen.
A kültéri kaspó is gondos kezelést és karbantartást igényel, készüljön kőből, kerámiából vagy bármi másból. A kültéri kaspó lehet fagyálló, de gondosan ügyeljünk arra, hogy víz ne kerüljön az aljára, mert ebben az esetben szétfagyhat. A nem fagyálló kerámia egyényt be kell vinni fagymentes helyre, ha a hűvösebb idő beköszönt.
 
kültéri kaspó 01
kültéri kaspó
01
dézsa forma, fa füllel
kültéri kaspó 02
kültéri kaspó
02
dézsa forma, kötél füllel
kültéri kaspó 03
kültéri kaspó
03
virág mintás
kültéri kaspó 04
kültéri kaspó
04
három lábú
 

Fém kaspó

 
fémkaspó 01
fém kaspó
01
bádog kaspó, 3 db, tálcán
fémkaspó 02
fém kaspó
02
virágláda, szögletes
fémkaspó 03
fém kaspó
03
virágláda, ovális
fémkaspó 04
fém kaspó
04
füles kaspó, hullámos szélű
 

Fonott kaspó


A fonot kaspó főként nádból, vesszőből, bambuszból, tengerifű vagy más növényi rostból készül. Ezek a fonott termékek elég erősek ahhoz, hogy a nehezebb virágokat is biztonságosan tarthassuk bennük, ugyanakkor megjelenésükben rendkívül dekoratívak. Létezik ezekből a fonott virágtartókból falra akasztható (függő kaspó) és földön álló (kerti kaspó) változat is. A fonott kaspó mintázata igen széles skálán mozog. A bambusz szövés illetve a kosárfonás techikája változatos minták létrehozását teszi lehetővé, amilyen például a halszálkás, vagy akár a copf minta, a bővülő téglalapok, kúpok, ovális és négyzet formák és ezek kombinációi, melyek különleges textúrákat eredményeznek. A színválaszték a forma gazdagsághoz hasonlóan széleskörű. A barna, a krémszínű, a fekete, a szürke, a zöld ezer féle változatban fordul elő és akkor még nem is említettük a festett, lakkozott variációkat. A fonott kaspó rendkívül szép és igen praktikus ajándék.

fonott kaspó 01
fonott kaspó
01
tengerifű
fonott kaspó 02
fonott kaspó
02
tároló kosár
fonott kaspó 03
fonott kaspó
03
függő, vessző kaspó
fonott kaspó 04
fonott kaspó
04
 fali,
hegyes, kókusz kaspó
 

Kaspó váza

A kaspó váza kettős funkciójú dísztárgy, virágtartóként és vázaként is használható. Alapanyaga lehet kerámia, üveg, kő, terrakotta vagy egyéb más anyag. A kaspókkal ellentétben inkább beltéri használatra ajánlott. Szín-, minta-, és formagazdagság egyaránt jellemzi, viszont mérete kevésbé változatos. Gyakorta használatos Potpourri tálként.
 
kaspó váza 01
kaspó váza
01
gyűrű mintás
kaspó váza 02
kaspó váza
02
piros, üveg
kaspó váza 03
kaspó váza
03
zöld, üveg
kaspó váza 04
kaspó váza
04
napraforgó
 

Üveg váza

Egy elegáns üveg váza végtelenül sokoldalú. Egy szál virággal, vagy virágcsokorral színt, élénkséget, frissességet és  kifinomultságot varázsol otthonunkba. A virágokon kívül egyéb dísztítő elemek - kavics, homok, babkávé, kagyló, rózsaszirom, gyöngy, gyertya, -  tovább fokozhatják megjelenését. Egy egyszerű, tiszta üveg váza, színes vízzel, érdekes, üde szinfoltja lehet a nappalinak, konyhának, de még egy esküvői asztalnak is. Napos ablakba állítva sokáig gyönyörködhetünk abban, ahogy a napfény megcsillan, vidáman átillan rajta.
Ha Ön egy virágüzlet tulajdonosa vagy rendezvényszervező, esetleg csak egyszerűen keresi a tökéletes üveg vázát, akkor nálunk megtalálja. Szortimentünk bővelkedik változatos formákban, méretekben, színekben és egyedi mintázatokban. Azok számára, akik keresnek egy nem túl drága, mégis stílusos módot lakásuk díszítésére, azoknak az üveg váza a tökéletes választás.

üveg váza 01
üveg váza
01
piros, repedezett üvegű
üveg váza 02
üveg váza
02
átlátszó, rózsaszín virágos
üveg váza 03
üveg váza
03
tejfehér, csikokkal
üveg váza 04
üveg váza
04
keskeny, mozaikos
 

Kerámia váza

Egy elegáns, kecses kerámia váza - friss vagy szárított virággal -  csodálatos ajándék minden alkalomra és egyben fantasztikus színélénkítő hatásával felpezsdíti  otthonát. Szín-, forma-, és mintagazdagság egyaránt jellemzi az antik, a mázas és egyéb kerámia váza választékunkat, ami továbbra is népszerű és divatos választás a lakberendezési tárgyakon belül.

kerámia váza 01
kerámia váza
01
golyóváza
kerámia váza 02
kerámia váza
02
kancsó formájú
kerámia váza 03
kerámia váza
03
elefántfüles
kerámia váza 04
kerámia váza
04
amfóra
 
kerámia váza 05
kerámia váza
05
karcsú
kerámia váza 06
kerámia váza
06
hosszú
kerámia váza 07
kerámia váza
07
vállas
kerámia váza 08
kerámia váza
08
fakanál tartó
 

Padlóváza

A padlóváza szerves részét képezi számos modern otthon berendezésének. Ahogy a neve is sugallja, a padlóváza általában egy nagyméretű váza, melyet közvetlenül a padlón helyeznek el. Tökéletesen alakalmas egy üres zug vagy sarok kitöltésére a kedvenc szobában. Eltérően más vázáktól, viszonylag ritka, hogy folyamatosan egy-egy csokor virág pompázna benne, gyakran hántolt fűzfa ágak, virágzó gallyak - ha alkalmas rá - lelógó hajtású cserepes virágok díszíthetik.
Válasszon az absztrakt vagy hagyományosan padló váza kínálatunkból, melyek mindegyiket úgy tervezték, hogy tökéletes kiegészítője legyen a már meglévő dekorációnak, legyen az rusztikus, modern vagy hagyományos stílusú.
 
padlóváza 01
padlóváza
01
csepp formájú
padlóváza 02
padlóváza
02
arany váza tojáshéjjal
(mozaikos)
padlóváza 03
padlóváza
03
kukorica
padlóváza 04
padlóváza
04
levél díszítéssel

ajándék    |    ,
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu